Tobbe Trollkarl

Tobbe Trollkarl - barnens coolaste underhållare

Tobbe är en av Sveriges mest bokade barn- och familjeunderhållare. Tobbe Trollkarls shower är något utöver det vanliga.  Glöm gamla gubbar i höga hattar, här är det galet tempo, galen humor och trolleri i en salig blandning. Showerna är anpassad för en familjepublik med mycket skratt där dom vuxna skrattar minst lika mycket som barnen. Just det är kanske idag vad som skiljer Tobbe mest från andra barnproduktioner.

”En tjutande skrattfest till succé!” - Piteå tidning

”Frågan är om inte vuxna har lika roligt?” - nlt.se nya Linköpings tidning

”En förtrollande succé, helt enkelt!" - ” - vlt.se

"Utsålt och hög stämning med den omåttligt populäre Tobbe Blom!"

"Tobbe bjöd på en timmes trolleri som fick barnen att kikna av skratt.” - Smalanningen.se

”Jublet som steg höll på att lyfta taket!” - sla.se

Återvinn eller försvinn!

Tobbe Trollkarl har skapat "Återvinn eller försvinn", en helt ny show, galet underhållande och magisk precis som vanligt men även med ett budskap; rädda miljön!

Låt oss tillsammans skapa framtidens miljöhjältar! I föreställningen så går Tobbe igenom på ett underhållande sätt VARFÖR och HUR vi återvinner och återanvänder.

Showen är pedagogiskt upplagd men samtidigt väldigt underhållande med interaktion och trolleritrick och galenskaper för varje återvinningskärl, det gör att barnens fokus hela tiden är på topp. Föreställningens längd är ca 40 min.

Sagt om showen
Roligt och tänkvärt. Det här fungerar i alla åldrar. Tobbe Blom väver snyggt in information om miljö och sopsortering med underhållning. Han lägger in magi-numren så att det passar till texten. Det är en lagom längd på showen så att barnen orkar hänga med. Innehållet är viktigt för alla. När föreställningen är slut pratar barnen om miljön. Det här är informativt på ett roligt sätt. Därmed är det lätt att ta in det som sägs på scen. Den är väl anpassad för åldern. Det här roade även mig som vuxen och jag lärde mig ett och annat också. Det här är Tobbe Trollkarls bästa show hittills som han gjort och jag hoppas att han får möjlighet att spela den länge. Föreställningen ligger så rätt i tiden och det första barnen sa när de gick därifrån var att ”jag vill se den här igen”! Det måste ändå vara det bästa betyget någon kan få.

Vi ger den 5 +
Ann-Louice Dahlström
På Scen

PRESSMATERIAL

Tobbe Trollkarl
Foto: Martin Lundström

Showens längd: ca 35-40 min.

Affisch:  A3

Pressbild: Ladda hem

Logo: Svart   Vit

Hemsidatobbetrollkarl.com/

Miljöshowen - ÅTERVINN ELLER FÖRSVINN

Showens längd: 30 minuter

Affisch; A3

Pressbild: Bild 1   Bild 2

KONTAKTPERSON & BOKNINGSANSVARIG

Åsa Wramgård

asa@programbolaget.com