Tobbe Trollkarl

För alla mellan 0-99 år!

Efter mer än 20 år i svenska barnprogram och över 1 000 000 sålda exemplar av trollerilådor så är Tobbe en superstjärna för barnfamiljerna!

Showen är en galen föreställning, långt från gamla gubbar med höga hattar, det här är underhållning för hela familjen i 180 km/h!

Högt tempo, galen humor och mycket musik är ledorden och dom vuxna får skratta lika mycket som dom små.  Showen kan byggas ut för stora scener med Las Vegas illusioner och assistenter.

Tobbe Trollkarl är ständigt aktuell i TV i olika konstellationer, som programledare, reporter eller gäst. Tobbe jobbar även mycket som konferencier på olika event.

Tobbe är en av Sveriges mest bokade barn- och familjeunderhållare. Showen är anpassad för en familjepublik med mycket skratt, där dom vuxna skrattar minst lika mycket som barnen. Just det skiljer kanske Tobbe mest från andra barnakter idag.

Är scenen stor kan showen byggas ut med stora Las Vegas illusioner, assistenter och teknik.

ÅTERVINN ELLER FÖRSVINN

Tobbe Trollkarl skapade 2018 en helt ny show, galet underhållande och magisk precis som vanligt men även med ett budskap; RÄDDA MILJÖN!

I föreställningen så går Tobbe igenom på ett underhållande sätt VARFÖR och HUR vi återvinner och återanvänder. Showen är pedagogiskt upplagd men samtidigt väldigt underhållande med interaktion och trolleritrick och galenskaper för varje återvinningskärl, det gör att barnens fokus hela tiden är på topp. Tagline för föreställningen är att vi tillsammans ska “RÄDDA JORDKLOTET” och barnen uppmanas att ta med sig vad dom lärt sig hem, till skolan, överallt!

Låt oss tillsammans skapa framtidens miljöhjältar!

Rekommenderas från 5 år, bäst för låg&mellanstadium.

PRESSMATERIAL

Tobbe Trollkarl
Foto: Martin Lundström

Showens längd: ca 35-40 min.

Affisch:  A3

Pressbild: Ladda hem

Logo: Svart   Vit

Hemsidatobbetrollkarl.com/

Miljöshowen - ÅTERVINN ELLER FÖRSVINN

Showens längd: 30 minuter

Affisch; A3

Pressbild: Bild 1   Bild 2

KONTAKTPERSON & BOKNINGSANSVARIG

Åsa Wramgård

Tel: 08-452 25 52

asa@programbolaget.com