Digitala Möten

Programbolaget hjälper gärna till med olika typer av digitala möten.

Programbolaget har under våren och hösten samlat på sig en stor erfarenhet när det gäller att genomföra digitala möten, både runt det tekniska, vilken plattform man ska använda och naturligtvis det innehållsmässiga. Innehållet blir ofta ännu viktigare i en digital sändning jämfört med exempelvis en traditionell konferens, deltagarna kan snabbt klicka sig vidare om de hittar något intressantare.

Vi har hjälpt ett flertal kunder, några stora som exempelvis LO men även flera mindre organisationer där vi bland annat genomfört digitala stämmor och fullmäktigemöten. Titta gärna igenom klippen där ni kan se några av de digitala möten vi genomfört.

Är ni intresserade av att höra mer om vad vi kan göra för er hör av er till Nils Froste. Hör av er både om ni har något konkret eller om ni bara är nyfikna på vad man kan göra, hur det fungerar och såklart vad det kostar.

KONTAKTPERSON:
Nils Froste, 072-077 81 40
nils@programbolaget.com

Våra live- och streamingsändningar

Programbolagets showreal

Här ser ni några smakprov på några av de digitala sändningar som vi genomfört under det sista halvåret.

1 maj 2021

Den 1 maj 2021 genomförde vi på Programbolaget Socialdemokraternas och LOs gemensamma digitala första maj. Stadsminister Stefan Löfven och LOs ordförande Susanna Gideonsson höll sina traditionsenliga tal. The Mamas stod för underhållningen och vi hade flera spännande personligheter på länk. Hela sändningen skedde från LO-borgens vackra innegård vilket gjorde att sändningen blev oerhört snygg. Programbolaget producerade och projektledde hela sändningen och hjälpte även till med innehållet.

Folkets Hus och Parkers Medlemsdagar

Den 14 november genomfördes det första digitala Medlemsmötet för Folkets Hus och Parkers 550 medlemmar på zoom. Det sändes från en studio i Stockholm, från Hallunda Folkets Hus och med föreläsare och medlemmar som var med på länk från hela landet.

LOs 29e kongress genomfördes digitalt i juni 2020. De runt 500 delegaterna befann sig på 14 olika Folkets Hus biografer ute i hela landet och den sammanlänkande studion låg i Stockholm. Programbolaget har även genomfört tre st Repskapsmöten åt LO med samma upplägg som kongressen.

Robert Weil Family Foundation och Olof Palmes Center. Vi visade filmen Kamrat Dov på ett antal biografer runt om i Sverige. När visningen var klar följde ett livesänt samtal med regissören Barak Hayman och huvudpersonen Dov Khenin vilket visades på biograferna. Samtalet leddes av moderatorn Svane Weyler och det spelades naturligtvis in så att man fortsatt kan ta del av detta på olika plattformar

Övriga digitala möten

Andra kunder som vi genomfört digitala möten åt är bland annat Botkyrka Kyrkofullmäktige som var ett zoomsänt fullmäktige, Hallunda Folkets Hus höststämma och Forum för Levande Historia där vi livestreamade ett samtal.

Kongress

När ni ska planera och genomföra en kongress är helheten viktig, men man måste även ha koll på detaljerna. Alla delar ska fungera perfekt och med hög kvalitet.

Programbolaget har lång erfarenhet och kunskap att genomföra kongresser. Vi agerar spindeln i nätet och tar ett helhetsansvar för er kongress. Vi producerar och projektleder mötet in i minsta detalj. Det är många delar som ska fungera, allt ifrån teknik, digitalt mötessystem till innehåll. Dessutom ska allt ha en trevlig inramning.

Vi kan ta helhetsansvar eller delansvar. Ni bestämmer.

Kongresser som Programbolaget gjort hela eller delar av:

LO, Försvarsförbundet, Hyresgästföreningen, Hotell- och Restaurangfacket, Sveriges läkarförbund, Finansförbundet, Socialdemokraterna, Jusek, Studieförbundet Vuxenskolan, Svenska Historikermötet 2017, Livsmedelsförbundet mfl.

Kontakta oss för att få veta mer


KONTAKTPERSON:

Nils Froste, 072-077 81 40

nils@programbolaget.com

Företagsevent

Programbolaget har mångårig erfarenhet och kunskap att genomföra olika typer av event, såsom konferenser, företagsevent, kundmöten etc. stora som små.

Programbolaget producerar, koordinerar och arrangerar varje år ett stort antal events där vi tar ett helhetsansvar från kreativ idé – via genomförande – till utvärdering. 

Med kontroll över både scen, teknik och artist, ansvar vi för det som leverera. Allt med hög kvalitet. Med åren har vi skapat ett brett och starkt kontaktnät över hela landet vilket ger oss en access många saknar. 

Vi genomför arrangemang på alla orter i Sverige och i en lokal som passar för just er. Våra kunder är allt ifrån små lokala företag till stora internationella bolag och alla former av organisationer.

Som kund till Programbolaget ska ni känna trygghet i att hela flödet fungerar, in i minsta detalj. Tveka inte att kontakta oss inför ert nästa evenemang.

 

Några referenser: Forum För Levande Historia, KVD, Svenska Bostäder, Robert Weil Family Foundation, Resia, Bolagsverket, SCA, Svenska Kraftnät, ABB, Noliamässan, Casino Cosmopol, ABF, Bron Innovation, Inspecta, SPV, Metso Paper, IF Metall, pwc, ABF, Telia Sonera m.fl.

KONTAKTPERSONER:

Nils Froste, 072-077 81 40
nils@programbolaget.com

Ronny Seimerson
ronny@programbolaget.com