PB logo

För alla mellan 0-99 år!

Efter mer än 20 år i svenska barnprogram och över 1 000 000 sålda exemplar av trollerilådor så är Tobbe en superstjärna för barnfamiljerna!

Showen är en galen föreställning, långt från gamla gubbar med höga hattar, det här är underhållning för hela familjen i 180 km/h!

Högt tempo, galen humor och mycket musik är ledorden och dom vuxna får skratta lika mycket som dom små.  Showen kan byggas ut för stora scener med Las Vegas illusioner och assistenter.

Tobbe Trollkarl är ständigt aktuell i TV i olika konstellationer, som programledare, reporter eller gäst. Tobbe jobbar även mycket som konferencier på olika event.

Tobbe är en av Sveriges mest bokade barn- och familjeunderhållare. Showen är anpassad för en familjepublik med mycket skratt, där dom vuxna skrattar minst lika mycket som barnen. Just det skiljer kanske Tobbe mest från andra barnakter idag.

Är scenen stor kan showen byggas ut med stora Las Vegas illusioner, assistenter och teknik.

ÅTERVINN ELLER FÖRSVINN

En viktig och lärande show med Tobbe Trollkarl som lär ut vikten av att vara rädd om vår miljö, hur man källsorterar m.m.  Showen är för barn och vuxna och pågår i ca 40 minuter.

PRESSMATERIAL

Jompa
Foto: Daniel Gyllander

Showens längd: ca 40 minuter

Affisch: Ladda hem

PressbildLadda hem

Hemsida: jompa.nu

KONTAKTPERSON & BOKNINGSANSVARIG