Turné & Konsert

Pågående och kommande konserter

Elvis bästa låtar på svenska, varvat med bandets egna julpärlor i svängiga arrangemang. 

Det blir tolkningar av både traditionella julsånger och modernare jullåtar, allt med Elvis i centrum. En kväll med humor, värme, lite allvar och en jädrans massa instrument!

Fröken Elvis har sedan debutalbumet ”Elvis på svenska” (2015) översköljts av lovord och förfrågningar. Bandet har synts i bl.a. Nyhetsmorgon och Go’ kväll, slagit flera publikrekord och turnerat mer eller mindre konstant.De har spelat på allt från festivaler och folkparker till teatrar och konserthus, både i Sverige och Finland, men även i USA, England, Färöarna och Marocko (!) 

Publiken har fastnat för deras varma och egna sätt att behandla Elvis material, och knockats av deras spel och stämsång. Nu tar de sig an julen på det sätt som blivit deras signum.

Biljetter

The Refreshments & Nisse Hellberg  Rock n´Roll X-Mas  

För sextonde året bjuder The Refreshments på landets rockigaste julkonsert. 2018 har de med sig Wilmer-X aktuella Nisse Hellberg som gäst. Tillsammans bjuder de på en afton i rock’n’rollens tecken. Förstärkt med blåsarna i The X-Mas Horns blir detta blir en julshow som det sprakar om!


The Refreshments & The Xmas Horns
Joakim Arnell (sång & bas)
Jonas Göransson (gitarr)
Mats Forsberg (trummor)
Johan J.B Blohm (piano & sång)

Gästartist: Nisse Hellberg  (sång / gitarr)  

Datum: 11 december

Tid: 19:30 - 22.00

Arrangör: Programbolaget & Headstomp Productions

Se video

Köp biljett

Efter fjolårets stora succé är The Legends julshow tillbaka! THE LEGENDS CHRISTMAS SHOW 2018

Upplev några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis! Detta med många nya spännande inslag och förstås några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis! Med besök av Paul Larcombe ifrån England - som enligt många kritiker bär på världens mest äkta Elvis-röst och rankad 1:a i Europa. Placerade sig som nr 3 i världens mest prestigefyllda tävling i sitt slag; Elvis Presley Enterprises Official Ultimate Elvis Tribute Artist Contest Graceland, Memphis, USA. 

Tillsammans med Paul Larcombe hittar vi såklart Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s "Sikta Mot Stjärnorna" och har sedan medverkat i flera TV-program. Har även valts in i Radio Nostalgi - Hall Of Fame och tillhör Europas mest dedikerade och träffsäkraste versioner av sina ikoner. 

The Legends är nu redo med sin nya show med de bästa hitsen och spännande julinslag i Sveriges populäraste nostalgiföreställning; 

www.thelegends.se

www.facebook.com/thelegends.se

Thomas Di Leva tar David Bowie-hyllning på turné

Thomas Di Leva tar nu sin kritikerrosade David Bowie-hyllning “Changes” ut i landet. En fascinerande konsert i tid och rum där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva.

Under våren intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format. ”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”. Nu byggs showen om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under våren 2019. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

- Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Presenteras av United Stage Artist i samarbete med Krall Entertainment och 2Entertain.

VIDEO

20 Mars, Östersund OSD - Köp biljetter

21 Mars, Luleå Kulturens Hus - Köp biljetter

22 Mars, Umeå Idun Teatern - Köp biljetter

SHOWDATUM ARTIST
The Legends Christmas Show
17
December
Sundsvall
Tonhallen
Köp biljett
The Legends Christmas Show
18
December
Skellefteå
Folkets Park
Köp biljett
The Legends Christmas Show
19
December
Luleå
Kulturens Hus
Köp biljett
The Legends Christmas Show
20
December
Umeå
Idun teatern
Köp biljett
The Legends Christmas Show
21
December
Östersund
OSD
Köp biljett
Thomas Di Leva - Changes
20
March
Östersund
OSD
Köp biljetter
Thomas Di Leva - Changes
21
March
Luleå
Kulturens Hus
Köp biljetter
Thomas Di Leva - Changes
22
March
Umeå
Idun Teatern
Köp biljetter

Tidigare genomförda konserter

KONTAKTPERSON:

Ronny Seimerson, 060 -17 17 66
ronny@programbolaget.com