Tommy Nilsson – Öppna din dörr 2024

Upplev Tommy Nilssons unika röst i några Sveriges allra vackraste kyrkor

"Att sjunga i kyrkor är alltid en upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning som man inte får uppleva i andra lokaler"

Sedan 2021 har Tommy Nilsson turnerat i fullsatta kyrkor runt om i landet och hösten 2024 är det åter dags för ett större antal orter att få uppleva Tommy Nilssons unika röst och älskade sånger i unikt vackra kyrkor.

Självklart får vi uppleva alla de mest omtyckta sångerna En dag, Öppna din dörr, Allt som jag känner, Dina färger var blå, Amelia med flera men även ett antal handplockade guldkorn från Tommys digra katalog. Sånger som passar fint in i den unika kyrkomiljön.

Tommy har i decennier varit en av våra mest omtyckta artister och har hunnit med medverkan i mängder av TV-framträdanden (Så mycket bättre, Mello, Stjärnornas stjärna, Bingolotto, galor av olika slag etc.) och turnéproduktioner som Diggiloo och Christmas Night.

På höstens turné har Tommy med sig bästa tänkbara ackompanjemang i pianisten Sven-Gunnar Peterson och dessutom medverkar en änglalik kör, oftast knuten till respektive kyrkoförsamling.

Höstens turné startar 23 oktober - 23 november.

Turnéorter: Haparanda, Boden, Arvidsjaur, Luleå, Bjurholm, Själevad, Ramsele, Ås, Nora, Eskilstuna, Söderbärke, Sala, Stockholm, Norrtälje.

Biljetter köper du här

No items found.