Thomas Di Leva - tolkar David Bowie

SUCCÉTURNÉN MED
THOMAS DI LEVA FORTSÄTTER!


Thomas Di Leva fortsätter med sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes” under våren 2023.

En fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får njuta av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

23 slutsålda konserter under våren där Di Leva tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna
som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

- Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup.

Di Leva tar med oss på en fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får njuta av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Arrangör:
Programbolaget / Monarch Music

www.programbolaget.com

www.monarch.se

Biljetter till konserterna hittar du här

Turnéplan Di Leva "Changes" våren 2023.

20 april Stockholm, Rival

21 april Stockholm, Rival

22 april Stockholm, Rival

25 april Göteborg, Lorensbergsteatern, Extrakonsert

26 april Göteborg, Lorensbergsteatern

27 april Kungsbacka, Kungsbacka Teater

28 april Skövde, Skövde Teater

29 april Borås, Åhaga

4 maj Uppsala, UKK

Presenteras av Monarch Music Group och Programbolaget

i samarbete med United Stage.

No items found.