Thomas Di Leva - tolkar David Bowie

Konsertdatum för Thomas Di Leva med sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”Tidigare köpta biljetter gäller till aktuella datum.

Vi som arrangör och hela produktionen med Thomas Di Leva, musiker & crew hoppas att ni har tålamod och ser fram emot att uppleva

en av våra största artister tolka en av popmusikens allra största. Vi ses!

Efter turnéstoppen med anledning av Covid-19 är det med glädje vi nu kan presentera nya datum.


Thomas Di Leva bjuder på en fascinerande konsertresa i tid och rum där vi får får uppleva av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Under våren -18 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under våren 2022. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

- Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Biljetter köper du här!

Arrangör:
Programbolaget / Monarch Music

www.programbolaget.com

www.monarch.se


Presenteras av United Stage Artist i samarbete med Monarch Music AB och Programbolaget AB

Apr
8
Bollnäs
Kulturhuset
Apr
9
Sundsvall
Tonhallen
Apr
10
Gävle
Konserthus
Apr
23
Eskilstuna
Lokomotivet
Apr
24
Norrköping
Louis De Geer, Flygeln
Apr
30
Visby
Wisby strand
May
3
Kungsbacka
Teater
May
4
Göteborg
Lorensbergsteatern
May
5
Helsingborg
Konserthus
May
6
Halmstad
Halmstad Teater
May
7
Jönköping
Konserthuset
May
8
Västerås
Konserthuset
May
11
Vara
Konserthuset
May
13
Kalmar
Kalmarsalen
May
14
Linköping
Konsert & Kongress
May
15
Örebro
Konserthuset
May
18
Stockholm
Rival
May
19
Stockholm
Rival
May
20
Stockholm
Rival
May
21
Stockholm
Rival - kl 16.00
May
21
Stockholm
Rival - kl 19.30