Thomas Di Leva - tolkar David Bowie

Nya konsertdatum klara för Thomas Di Leva med sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”!


Efter vårens turnéstopp med anledning av Covid-19 är det med glädje vi nu kan presentera nya datum i höst.


Thomas Di Leva bjuder på en fascinerande konsertresa i tid och rum där vi får får uppleva av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Under våren -18 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under våren 2020. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

- Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Presenteras av United Stage Artist i samarbete med Monarch Music AB och Programbolaget AB

Sep
15
Kalmar
Kalmarsalen
Sep
16
Norrköping
Louis De Geer, Flygeln
Sep
17
Kungsbacka
Konserthuset
Sep
18
Örebro
Konserthuset
Sep
20
Stockholm
Rival - EXTRA KONSERT
Sep
21
Stockholm
Rival
Sep
23
Västerås
Konserthuset
Sep
28
Jönköping
Konserthuset
Sep
29
Halmstad
Halmstad Teater
Sep
30
Linköping
Konsert & Kongress
Oct
1
Vara
Konserthuset
Oct
6
Visby
Wisby strand