Premiär för Di Levas nya show
"Från Di Leva till Bowie"
på konsertturné våren 2024

Den 10:e april blir det turnépremiär för Thomas Di Levas nya show "Från Di Leva till Bowie" och konsertturnén gör 12 stopp runt om i landet. Det är med en ny spännande och nyskapande föreställning i ett möte mellan en av världens kanske mest inflytelserika artister och Thomas Di Leva som inte utan fog kan kallas Sveriges svar på David Bowie. 
Med Thomas egna ord ”Utan David Bowie hade jag nog aldrig blivit artist över huvud taget”.

Turnépremiär för "Från Di Leva till Bowie" blir det i Karlstad den 10:e april och det blir tolv stopp både i huvudstaden och några av landets större städer runt om i landet med final den 27:e april 2024

Life On Mars, Heroes, Let’s Dance, Under Pressure, Vem ska jag tro på?, Vi har bara varandra, Vad är frihet?, Miraklet…listan på hits är lång så detta är en konsert utan ett tråkigt ögonblick med låtar i absolut högsta klass.

Som Thomas Di Leva själv säger:
 – Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas och kan inte nog poängteras – Bowies unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers av musiker, konstnärer, idéer och kultur.

Min intention med denna föreställning är att bjuda publiken på en personlig musikalisk och visuell resa, där min musik och mitt artisteri möter David Bowies betydelsefulla låtskatt.

Turnén är en personlig och fascinerande föreställning i tid och rum där publiken får njuta av Di Leva & Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Turnéplan "Från Di Leva till Bowie" våren 2024

OBS! EXTRAFÖRESTÄLLNING 16/5!

16 maj Scala Teatern


Biljetter via: www.monarch.se

Presenteras av Monarch Music, Programbolaget & United Stage

No items found.