BENJAMIN INGROSSO x FELIX SANDMAN

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman erövrade våra hjärtan redan under Melodifestivalen. Deras bromance spred sig över Sverige likt en löpeld och de har gått sida vid sida sedan dess. Nu är de på en co-headline turné i höst och släpper den gemensamma podcasten "Livets liv" på Spotify.

Efter en rungande 1:a resp. 2:a placering i Melodifestivalen släppte killarna hiten "Tror du att han bryr sig" som Spotify förutspådde blir en av sommarens största hits. Det första avsnittet i deras podcast "Livets liv" är släppt och just nu fortsätter deras gemensamma resa när de ger sig ut på turné.

I lördags 8/10 fick Felix Sandman och Benjamin Ingrosso Norrköping att vibrera när det var premiär för deras gemensamma turné. I söndags var det Karlstads tur att ryckas med. Nu är turnén äntligen igång och den fick en helt klart hyllad start.

”Deras gemensamma turné är genomgående ursnygg och underhållande” skriver Aftonbladet och rubricerar recensionen med ”Extremt proffsigt av Ingrosso och Sandman”.

Men två starka debutalbum och två personliga konserter har vi en riktigt bra höst framför oss tillsammans med Benjamin Ingrosso och Felix Sandman.

Har du inte skaffat biljett till turnén än eller vill du kanske se mer? Passa på att boka nu innan det blir utsålt!

Kommer till Sundsvall och Tonhallen, söndag 11 november. Köp biljett

PRESSMATERIAL

KONTAKTPERSON &
BOKNINGSANSVARIG