Anna Ternheim - Så Mycket Bättre-aktuell på stor turné våren 2023

Efter flera år i New York gick flyttlasset våren 2022 hem till Sverige igen och under hösten har Anna Ternheim medverkat som en av värdarna i TV4:s Så mycket bättre. Våren 2023 blir en stor turné. I fina konserthus, på magiska teatrar och på klassiska Cirkus i Stockholm.


Special guest: Amanda Werne

Nu är det klart att Amanda Werne (Slowgold) åker med som support på hela turnén. Amanda kommer även gästa Ternheims band.

Anna Ternheim slog igenom 2004 med det kritikerrosade albumet ”Somebody Outside” och året efter tog hon hem både P3 Guld och Grammis pris för ”Årets Nykomling”. År 2007 belönades andra albumet ”Separation Road" med P3 Gulds pris för ”Bästa kvinnliga artist” och två Grammisar för ”Bästa kvinnliga artist" och ”Bästa textförfattare”. Efter det har Anna släppt totalt sju album vilket har resulterat i turnéer och inspelningar i studios runt om i hela världen.

Göteborgsartisten Amanda Werne har ingått i Freddie Wadlings band, uppträtt i På spåret, gästat Jills Veranda, samarbetat med Bob Hund och släppt hela sju album under sitt musikaliska alias Slowgold. Under det senaste decenniet har hon skapat ett eget musikaliskt universum. En mystisk, vacker och suggestiv värld där tidlösa, poetiska historier som bärs fram med hjälp av såväl distade gitarrer som drömska sångutsvävningar.

Programbolaget och Monarch music i samarbete med United Stage.

Anna Ternheim turnédatum våren 2023

22/3 Luleå

23/3 Skellefteå

24/3 Umeå

25/3 Östersund

Mar
5
Sundsvall
Tonhallen
Mar
22
Luleå
Kulturens Hus
Mar
23
Skellefteå
Sara Kulturhus
Mar
24
Umeå
Idun
Mar
25
Östersund
Folkets Hus