Arkadia

Arkadia

Alla tiders Magiker

Svenska Mästerskapen i Trolleri 2018. Arkadia ställde då upp i kategorierna "Scenmagi" och "Barntrolleri" och vann dem båda. Arkadia kan därför tituleras som "Svensk Mästare i Komisk magi och Grand Prix vinnare i Scenmagi" samt "Svensk Mästare i Barntrolleri".

Arkadia, eller Anders Sebring, har arbetat som underhållare i sjutton år där han bjudit sin publik på oförglömliga föreställningar på ett professionellt och underhållande sätt.

Vid 14 års ålder såg han en gatuartist och sedan dess har siktet varit inställt på underhållning.  Beväpnad med bland annat magi, en drake, styltor och jonglering levereras shower du aldrig sett förr. Med många företagsfester, festivaler och gatutimmar i ryggen garanteras skrattsalvor och upplevelser du bär med dig länge.

Mingeltrolleri

På exempelvis en kundträff kan det behövas hjälp med att lätta upp stämningen en aning. Till er undsättning kommer då Arkadia som med skickliga fingrar och lättsamma manér bjuder in till skratt och förvåning.

Bankettshow

Bankettshowen passar som brytpunkt efter en middag eller då en längre paus behövs för att lätta upp en tung dag med konferenser. I en blandning av klassiskt trolleri, stand-up, jonglering och gyckel får publiken uppleva en verklighetsflykt som de aldrig kommer att glömma.

Styltmannen

En tre meter lång man skapar en härlig karnevalkänsla på ert arrangemang.

Om Arkadia

Gycklaren Arkadia är en varieteartist med bred och djup repertoar för företagsfester, festivaler eller högtider. Trollkarl, jonglör, utbrytare, komiker, gycklare och hycklare. Allt på en gång – i en skön partyförpackning.

PRESSMATERIAL

KONTAKTPERSON &
BOKNINGSANSVARIG

Ronny Seimerson

Tel: 060 - 17 17 66

info@programbolaget.com